6 חדרים · 202 מ״ר · קומה 1
בשכונה שקטה ונהדרת, דירת גג מדהימה ביופיה.
6 חדרים(יש ממ”ד) כ 202 מ”ר בנוי+חצר פרטית+מחסן וחניה מקורה.
שטחי אירוח גדולים במיוחד הכוללים חצר גדולה ומרפסת גג מדהימה לנוף ירוק.
שילוב נדיר של דירת גג עם גינה פרטית – תחושה של בית פרטי
התקשרו לקביעת סיור בנכס
📞 שמואל – 058-6654004
📞 משרד – 054-9983678
אנו דואגים ללוות אתכם לכל אורך הדרך ולהתאים לכם את הנכס המושלם,הצוות שלנו עם הוכחות הצלחה רבות.
אם אתם מחפשים דירה או בית למכירה באזור קרית אונו, אל תהססו ליצור קשר עם תיווך הנכס בגובה העיניים.
אנו נשמח להציג לכם את הנכסים המתאימים ביותר לצרכים שלכם ולהציע לכם שירות אישי ומקצועי שיבטיח שתמצאו את הבית או הוילה המושלמת עבורכם
נכס 604
אין כרגע נתוני עסקאות דומות זמינים עבור סוג נכס זה. לניתוח מחיר מותאם אישית — פנו אלינו.
הטווח רחב לפי שכונה ומצב: דירת 4 חדרים ביד שנייה מתחילה סביב 2.7 מ״ש, ובשכונות המבוקשות (רייספלד, פסגת אונו) דירות חדשות מגיעות ל-4.0–4.3 מ״ש. פנטהאוזים ובתים פרטיים בטווח 6–15 מ״ש.
מחירי עסקאות בפועל לעיתים רחוקים ממחירי המודעות. היכרות עם מצב הבניין, סטטוס היתרי בנייה, התחדשות עירונית, ותמחור נכון — חוסכת מאות אלפי שקלים ושבועות של עצבים.
מוקד הפעילות: קריית אונו, גני תקווה, סביון, יהוד, אור יהודה, רמת גן. עסקאות בודדות גם בפתח תקווה ותל אביב כשיש היכרות עם הנכס.
פגישת היכרות של 30 דק׳, ללא עלות וללא התחייבות — מיפוי צרכים, סקירת שוק ותמחור מבוסס נתונים. משם בונים יחד אסטרטגיה.
אפיון צרכים, תמחור מבוסס עסקאות, הפקת חומרי שיווק, סינון פניות, ליווי סיורים, ניהול משא ומתן, תיאום עם עורכי דין ושמאים, וליווי עד מסירת מפתחות.
לא. פגישת ייעוץ ראשונה היא בחינם וללא התחייבות.
רקע המפה: OpenStreetMap. הסימון הוא נקודת ציון בלב השכונה (הותיקה, קרית אונו) — אזור הנכס, לא הכתובת המדויקת שלו.
ביקורים מתואמים מראש, בימים א׳–ה׳ 9:00–21:00, ובימי שישי עד שעה לפני כניסת השבת. אני מלווה אישית כל ביקור — מגיע איתכם לדירה, עונה על שאלות, ומחבר לבעלי מקצוע בעת הצורך.
WhatsApp us