מחפשים בתים פרטיים למכירה בקריית אונו? הנכס בגובה העיניים, בהובלת שמואל צדוק, מתמחה בבתים פרטיים, קוטג’ים, דו-משפחתיים ווילות באזור קריית אונו ובקעת אונו. בעמוד זה תמצאו את כל מה שצריך לדעת לפני רכישת בית פרטי באזור — סוגי הנכסים, השכונות המבוקשות, טווחי המחירים והליווי האישי שמלווה אתכם מהחיפוש הראשוני ועד קבלת המפתח.
קריית אונו הפכה לאחת הכתובות המבוקשות ביותר במרכז הארץ למשפחות המחפשות בית פרטי עם גינה, פרטיות ואיכות חיים — במרחק נסיעה קצר מתל אביב. העיר מציעה שילוב נדיר של שכונות ותיקות ירוקות עם רחובות שקטים ובתים צמודי-קרקע, לצד קרבה למוקדי תעסוקה, מוסדות חינוך מובילים וצירי תחבורה ראשיים. בית פרטי בקריית אונו הוא לא רק מגורים אלא גם השקעה יציבה באזור עם ביקוש עקבי ומגמת עליית ערך.

מגוון הנכסים צמודי-הקרקע בקריית אונו רחב: בתים פרטיים על מגרש עצמאי, בתים דו-משפחתיים המשלבים פרטיות עם ערך משתלם, קוטג’ים טוריים בשכונות מתוכננות, ווילות מרווחות עם גינות גדולות. לכל סוג יתרונות משלו — בית פרטי עצמאי מציע מקסימום פרטיות וגמישות בנייה, בעוד דו-משפחתי מאפשר כניסה למגורים צמודי-קרקע במחיר נגיש יותר.
השכונה הוותיקה של קריית אונו מציעה בתים פרטיים על מגרשים גדולים ברחובות מוצלים ושקטים, עם אופי כפרי-עירוני ייחודי. שכונת גני אילן מבוקשת במיוחד בזכות תכנון מוקפד, קרבה לפארקים ולמוסדות חינוך, ומגוון בתים דו-משפחתיים וקוטג’ים. גם באזור בקעת אונו הסמוך — גני תקווה, סביון ויהוד — קיים היצע איכותי של בתים צמודי-קרקע.

מחירי בתים פרטיים בקריית אונו משתנים לפי שכונה, גודל המגרש, מצב הנכס ופוטנציאל הבנייה. נכון ל-2026, בית דו-משפחתי נע בדרך כלל בין 4 ל-6.5 מיליון ש”ח, ובית פרטי עצמאי על מגרש מלא נע בין 6 ל-12 מיליון ש”ח ומעלה — בהתאם למיקום ולשטח. חשוב לבחון גם את זכויות הבנייה והתב”ע, שיכולות להשפיע משמעותית על שווי הנכס ועל פוטנציאל ההשבחה.
שמואל צדוק והצוות מלווים אתכם באופן אישי לאורך כל תהליך רכישת הבית הפרטי — מהתאמת הנכס לצרכים שלכם, דרך בדיקות זכויות ותב”ע, ועד המשא ומתן וקבלת המפתח. היכרות עמוקה עם כל שכונה בקריית אונו ובבקעת אונו, שקיפות מלאה ודירוג של 5 כוכבים מעשרות לקוחות — זו המשמעות של תיווך בגובה העיניים.
מעוניינים לראות את מבחר הבתים הפרטיים הזמינים למכירה? צרו קשר עם שמואל או עיינו גם בדירות למכירה בקריית אונו.
WhatsApp us